Ellenois - august 2017

One Week To Go!

Hej på er!
Förlåt för att jag inte har skrivit på så länge men jag har haft så fullt upp med att fylla dessa sista dagarna i Sverige med så mycket roligt som möjligt. Jag är så otroligt nervös och taggad för Chicago att jag inte kan fatta att det ens är sant jag faktiskt åker snart. Känner även av lite melankoli, men jag antar att det är vad man ska känna innan avresa. 
 
Imorgon tar jag min andra dos hepatit a&b... ser inte fram emot det heheh, men det är nog över snabbare än vad man tror!
 
Här är lite bilder från den senaste veckan.
 
 
Träffade mina finaste kompisar från gymnastiken (som jag slutade i för några år sedan). Vår vänskap är verkligen en av de starkaste jag har och jag kommer sakna de så fruktansvärt mycket ♥
 
 
 
 
På tal om folk man kommer sakna... jag och William spenderar verkligen varenda minut med varandra medan vi ändå kan. Här åt vi pizza.
 
 
 
 
Här vann jag ett argument = nöjd
 
 
 
Här var vi på liseberg med varandra och några andra vänner. Det var verkligen en så rolig dag!
 
 
 
Självklart kallar han även hem stjärnvinsten, vem annars? 
 
 
 
 
Har även spenderat tid i stugan. Vi har gjort iordning landet för nästa sommars odling. Då blir det potatis, morötter och jordgubbar i mängder!!
 
 
 
Väl i stugan var även jag, min syster och min systers pojkvän uppe på berget och plockade ungefär 2 och en halv liter blåbär. Bästa bäret!
 
 
 
 
Och sen träffade jag även den gamla klassen på en reunionfest hemma hos vår lärare (inte många som kan säga den meningen ;)) Det var verkligen världens bästa kväll.
 
 
Jag känner mig verkligen redo för att åka. Vill egentligen inte ha några ångestkänslor alls över det, men jag kan inte förneka att det är så mycket man kommer sakna här hemma att det gör lite ont att åka. Men jag vägrar luta mig tillbaka och bli för bekväm. Jag ska iväg och leva min dröm, jag är så tacksam för det ♥♥♥
 
 
//Ellen ♥