Ellenois - july 2017

Ambassaden

Hej på er!
 
På söndag så beger jag mig till Stockholm för att göra mitt obligatoriska besök på den amerikanska ambassaden som man måste göra innan man åker till USA. Om jag ska vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte helt säkert varför man besöker ambassaden, men det har något med visumet att göra. Än så länge är det enda jag verkligen vet att det tydligen är taggtråd runt byggnaden, att man inte får ha med sig någon väska eller mobil in och att det "inte är ett ställe där man ska skämta". Lagom nervös.
 
Jag vet att jag skriver det här i typ varenda inlägg men jag är så himla glad att jag kan börja checka av mer och mer saker ju mer tiden går. Allt det här med visum, skolformulär, försäkring, studyabroad, bokning av flyg, CSN, vaccination etc. etc. blir tillslut ganska överväldigande, men ju mer man börjar skala bort desto mer kan man verkligen fokusera på själva målet: Om 1 månad är jag i Chicago och pluggar musik. 
 
För mig har detta varit en dröm så länge att jag inte ens kan fatta att det verkligen händer! Jag är så överlycklig ♥ Det har varit mycket hårt jobb och planering, men det är så otroligt värt det i slutändan. 
 
Jag uppdaterar om ambassaden när jag har kommit hem från Stockholm! Ska bli väldigt intressant att se vad det verkligen innebär att göra ett besök där. 
 
(Har än så länge väldigt, väldigt få bilder på min dator som är splirrans ny, lovar att ha mer passande bilder längre fram).
 
 
 
 
Många kramar!
//Ellen ♥