Ellenois - may 2017

This one's about MOI

Här är lite - väldigt onödig - fakta om mig! Trevligt värre :D
 
Tumblr: HÄR 
 
 
1. Namn
Jag heter Ellen. Inget märkvärdigt direkt och väldigt svårt att komma på något bra smeknamn till.
 
2. Stjärntecken
Jag är precis på datumet där de byter mellan Vågen och Skorpionen. Men har räknat mig som skorpion ända sedan jag var liten. Därför säger vi att jag är skorpion! Deal? Deal. :D
 
3. Tre fobier
1. Hajar - finns inget värre på denna jord
2. Vatten - Har en stor fobi för havet över huvudtaget
3. Döden - Oups, här blev det djupt snabbt, men finns knappt något läskigare än döden och andra existentiella frågor. 
 
4. Fem saker du älskar
1. Musik - Det finns inget riktigt bra sätt att beskriva hur mycket jag älskar musik på. Vill säga att "det är som att andas" men det blir så himla cliché. Ni förstår grejen i alla fall. Musik är mitt liv.
2. Litteratur - Jag ÄLSKAR att läsa. (Om du har goodreads, we can be friends riiight here). Jag tror stenhårt på att all läsning är bra läsning och att det är vitalt att läsa för ett lyckligt liv.
3. Språk - Är väldigt intresserad av språk över huvudtaget och just nu talar jag svenska och engelska flytande och kan hålla enklare konversationer på franska (nästa mål är att bli flytande i det med). Språk inspirerar mig något otroligt.
4. Feminism - Jag tror verkligen på att vi har ett likavärde och att män och kvinnor ska få ha samma rättigheter. Krossa patriarkatet! 
5. Gunga - I ain't even joking. Att gunga med musik i öronen är det mest lugnande och tillfredsställande man kan göra. Det är helt otroligt!
 
5. Senaste låten du lyssnade på?
 
Lyssnar just nu på Alone Together av Fall Out Boy (som FYI är ett av mina absoluta favoritband). Det här var my JAM 2013 och jag är fortfarande lika kär i låten. 
 
6. Hur många piercingar har du?
Jag har endast vanliga hål i öronen. 4 på vänstra örat och 2 på höger. Ska skaffa industrial till sommaren efter första lönen... yay!! 
 
7. Tre dåliga vanor du har.
1. Bita på naglarna - Ett tag så hade jag så otroligt fina naglar... men nu bara jag biter ner dem till roten hela tiden, hur mycket jag än försöker att inte göra det.
2. Läsa istället för att plugga - oups!
3. Kolla youtube innan jag går och lägger mig - Tänker alltid att jag ska läsa mig trött, men jag hamnar alltid med youtube framför mig ändå... stupid!
 
8. Vad pluggar du?
Jag pluggar sista året på samhällsprogrammet. Går inriktningen beteendevetenskap och får därför läsa massa nice psykologi, kommunikation och ledarskap. Mycket roligt :D 
 
9. Vad vill du bli när du blir äldre?
Jag vill jobba med musik på ett eller annat sätt. Helst med egna låtar och med en gitarr i knät, men vi börjar med college så får vi se vart det leder mig efteråt!
 
10. Ditt favoritcitat?
Har massvis, men här är ett feministiskt:
 
 
Sådär ja, nu vet ni lite om mig också!
Ha en finfindag
 
//Ellen ♥