Ellenois - december 2019

Sometimes I sing

1. The Times They Are A Changing - Bob Dylan
Jag och min kompis Armond som är en mediaelev på Columbia University bestämde oss för att filma ihop och han sa att jag fick sjunga vad jag ville, så jag körde på en Bob Dylan-klassiker! Jag älskar den här låten och är så glad att jag fick chansen att spela in den här covern. 
 
 
2. Burn - Hamilton
En gång per termin ska man som musikelev uppträda på Student Recital. Jag och min bästa kompis Caroline valde att uppträda med Burn från Hamilton och det blev ganska lyckat. Detta är en väldigt svår låt för mig så det är vissa delar jag inte känner mig jättenöjd med, men jag är glad att jag och Caroline gjorde det tillsammans i alla fall.
 
 
3. North Park University Fall Choir Concert
Varje termin har vi en konsert på skolan med vår kör. Den här terminen hade vi en jättekul kollaboration med jazzeleverna på skolan och vi uppträdde med en hel del låtar som en lärare på skolan har komponerat. Helt fantastiskt!
 
 
Vi uppträdde även några låtar utan jazzeleverna. Den här låten är en av mina favoritlåtar vi någonsin har sjungit. Presidenten på skolan började storgråta. Success!!
 
 
//Ellen ♥