Ellenois - november 2017

Här är lite annat som har hänt

Jag fick ett presentkort på urban outfitters av min gudmor i födelsedagspresent och fick precis hem en väska och två t-shirts. Mamma och pappa skrattade åt mig när jag visade den här tröjan. Men jag tycker jag är STENCOOL i den.
 
 
 
 
Coolast på skolan i min skelett-tshirt? Antagligen.
 
 
Lisa tog med mig till en tysk julmarknad i mitten av Chicago där vi bland annat köpte varm choklad och taggade som galningar till jul!
 
 
 
 
 
 
Jag, Lisa och en svensk tjej som heter Josefine åkte till västra sidan av the loop där Lisa hade hittat ett ställe där de hade galna glassar, milkshakes och varm choklad. Vi tog var sin glass. Min är pistache, extreme chocolate, kolasås, kanelkex och en donut på! (Det var -4 grader ute).
 
 
Deras varma choklad (som vi inte tog) hade tydligen 1200 calorier. Inte dåligt. Den hade bl.a. en donut, en brownie, chokladsås, nutella och grädde på sig. YIKES!
 
Efteråt gick vi och såg julparaden de har varje år. Har tyvärr inga bilder alls från detta men det var verkligen supermysigt. Alla ljus tändes på träden och vi fick bland annat se musse och mimmi pigg, nötknäckaren, kalle anka och jultomten! Det var en bra kväll!
 
Kram!
//Ellen ♥